Hotell Antica Casa Carettoni - Venedig - ett 3-stjärnigt Elma Hotell i Cannaregio, nära tågstationen Santa Lucia, i centrala Venedig

Antica Casa Carettoni Venice

HemLägeReservationer

BOKA ONLINE

Välkommen till Hotell Antica Casa Carettoni, Venedig

Venice Hotell Antica Casa Carettoni i Venedig är ett elegant 3-stjärnigt hotell som har beskrivits som 'en riktig guldgruva av komfort och stil' av en känd italiensk turist bok. Detta charmiga 3-stjärniga hotell i det mycket eftertraktade Cannaregio distriktet i Venedig är vackert inrett och möblerat i en elegant stil med vackra trämöbler och rika tyger.

Receptionen är öppen 24 h och klädd i vackra venetianska mosaiker som ger besökarna en lugn och rogivande miljö. De öppnar även upp till de övriga gemensamma utrymmen i detta 3-stjärniga hotell, inklusive hotellets bar och frukostrum där gästerna kan njuta av en vacker kontinental frukost (för en liten avgift) efter att ha njutit av en lugn och god natts sömn i ett av våra 16 unika rum.

Rum och Service

Elma Hotell är stolta över Hotell Antica Casa Carettoni i Venedig som har vackert inretts och möblerats i en elegant och diskret stil som förmedlar frid och förnöjsamhet. Varje rum är möblerat med eleganta möbler av trä, som en perfekt kontrast till de fina mosaiker som finns i rummen.

Förutom de eleganta rummen, finns det även många moderna bekvämligheter som man kan förvänta sig av ett 3-stjärnigt venetianskt hotell:

Privat badrum med duschar (och vissa med jacuzzi med hydromassage duschar) plus en hårtork
• luftkonditionering och uppvärmning
• TV
• minibar
• tillgång till höghastighetsinternet
• telefon
• kassaskåp

Läge

Map
 

Om inte rum och faciliteter för en låg kostnad är tillräckligt för att locka dig att ansluta sig till oss, så är vårt läge perfekt. Hotellet ligger vid Lista di Spagna i det populära Cannaregio distriktet känt för sin arkitektur och livliga atmosfär. Lista di Spagna är en perfekt plats för dig som vill basera dina soaréer i & runt den magnifika staden Venedig. Känd som 'Porten till Venedig’,Lista di Spagna, är en av de mest identifierbara och attraktiva delarna av staden, som löper österut från centralstationen, Santa Lucia , som endast är en mycket kort promenad från vårt hotell.

Detta innebär att gästerna har en enkel tillgång till flygplatsen och till andra delar av Italien, och den närliggande Piazzale Roma - transport navet i Venedig - ligger också inom gångavstånd. Hotell Antica Casa Carettoni ligger inom räckhåll för alla Venedigs vackraste sevärdheter och platser av kulturell betydelse, inklusive Rialtobron, Suckarnas bro, Markusplatsen, Ponte degli Scalzi och Grand Kanal

   

Reservationer

För dem som vill uppleva Venedig och en resa för livet, till ett rimligt pris men som inte snålar på kvaliteten, boka idag på Hotell Antica Casa Carettoni eller på en av våra Elma Hotell.

Elma Hotell erbjuder en stor professionell service i en mer intim miljö. Med den utbildade flerspråkiga personalen som är ivriga att se till att alla dina behov tillgodoses för att gästerna ska känna sig välkomna och väl omhändertagna.

Varför inte lära sig mer om vårt perfekta läge på vår läge sida

 
Hotel Antica Casa Carettoni Venedig
Lista di Spagna, 130 30121 Cannaregio Venedig, Italien | P.IVA 02335750283

Betalkort

Sidan designad och underhålls av: Fisheyes Ltd | Sekretesspolicy