Hotel Antica Casa Carettoni, Venetië - Ligging - 3 sterren hotel in Cannaregio (centrum van Venetië) nabij treinstation Santa Lucia.

Hotel Antica Casa Carettoni

HomeLiggingReservering

BOEK ONLINE

Ligging

Hotel Antica Casa Carettoni, Venetië bevindt zich op een van de beste locaties die men zich kan voorstellen, direct op de Lista di Spagna (ook wel bekend als Toegangspoort naar Venetië), de laan die het centraal station Santa Lucia met het hart van Venetië verbindt. De buurt Cannaregio staat bekend als “the place to be” in Venetië, met haar geweldige architectuur, heerlijke restaurants en mooie Piazza’s, waar u kunt genieten van die typisch levendige sfeer tijdens uw vakantie.

Ons 3 sterren hotel bevindt zich op korte loopafstand van treinstation Santa Lucia. Dit betekent dat u het vliegveld en uiteraard de rest van Italië makkelijk kunt bereiken. Het hotel bevindt zich bovendien op een paar minuten lopen van Piazzale Roma – het knooppunt voor het openbaar vervoer – zodat u binnen enkele ogenblikken de mooiste plekjes van deze schitterende stad kunt bereiken. Het Canal Grande met zijn beroemde gondola’s (water taxi’s) is ook dichtbij, zodat u werkelijk in stijl kunt reizen.

Voor diegenen die liever terra ferma (vaste grond) onder hun voeten willen voelen, de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië kunnen ook te voet bereikt worden vanaf onze perfecte locatie, zoals de Rialto Brug, de Brug der Zuchten, het San Marcoplein, de Ponte degli Scalzi en het Canal Grande, om er maar een paar te noemen.

 

Aarzel niet – reserveer vandaag nog een kamer op ons veilige reserveringssysteem en profiteer van de beste tarieven - Boek Nu.

   
 
Hotel Antica Casa Carettoni Venetië
Lista di Spagna, 130 30121 Cannaregio Venetië, Italië | P.IVA 02335750283

Credit Cards Accepted

Website ontworpen en onderhouden door: Fisheyes Ltd | Privacy Policy