Hotel Antica Casa Carettoni, Venedig - Beliggenhed - 3 stjernede hotelværelser i Canneregio (centrum af Venedig) i nærheden af Santa Lucia banegården.

Antica Casa Carettoni Venice

HomeLocationReservation

BOOK ONLINE

Placering

Hotel Antica Casa Carettoni, Venedig, ligger på et af de mest misundelsesværdige steder man kunne forestille sig. Beliggende på Lista di Spagna (kendt som porten til Venedig), løber denne gaade fra den centrale Santa Lucia banegård ind i hjertet af Venedig og Cannaregio distriktetet er berømt som stedet at være i Venedig, med sin fantastiske arkitektur, fantastiske restauranter og travle Piazzas, som synes at bringe din ferie til live.

Vores 3 stjernede hotel ligger kun en meget kort gåtur fra togstationen Santa Lucia, hvilket betyder, at adgang til lufthavnen og resten af Italien er nem og ligetil. Hotellet er også kun en kort gåtur fra Piazzale Roma, der fungerer som trafikknudepunkt i Venedig, dette betyder, at inden for øjeblikke du kan få adgang til alle de bedste og smukkeste steder i denne vidunderlige by. Grand Canal med sine berømte gondol vand taxier er også inden for rækkevidde af hotellet, så du virkelig kan rejse med stil.

For dem, der foretrækker terra firma kan man også nemt komme til Venedigs smukkeste seværdigheder og steder af kulturel betydning, herunder Rialtobroen, Sukkenes Bro, Markuspladsen, degli Ponte Scalzi og Canal Grande fra vores hotels beliggenhed, for blot at nævne nogle få.

 

Vent Ikke - Hvorfor ikke bestille i dag,via vores sikre online officielle reservation service, for at sikre at du får den bedst mulige pris - Book nu.

   
 
Hotel Antica Casa Carettoni Venedig
Lista di Spagna, 130 30121 Cannaregio Venedig, Italien | P.IVA 02335750283

Credit Cards Accepted

Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af: Fisheyes Ltd | Privacy Policy