Hotel Antica Casa Carettoni - Venedig - et 3 stjernet Elma hotel i Cannaregio, i nærheden af Santa Lucia banegården, i Venedigs centrum

Antica Casa Carettoni Venice

HomeLocationReservation

BOOK ONLINE

Velkommen til Hotel Antica Casa Carettoni, Venedig

Venice Hotel Antica Casa Carettoni i Venedig er et elegant 3 stjernet hotel som er blevet beskrevet som "en rigtig guldgrube af komfort og stil" af en berømt italiensk turist guidebog, og hvor havde de ret. Dette charmerende 3-stjernede hotel i det stærkt efterspurgte Cannaregio distriktet i Venedig, er smukt indrettet og møbleret i en elegant stil med smukke træmøbler og rigt stof.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og klædt i smukke og underspillet venetianske mosaikker, der trækker de besøgende ind i et roligt og beroligende miljø .De øvrige åbne fælles områder af dette 3-stjernede hotel inkluderer hotellets bar og morgenmad’s rum, hvor gæsterne kan nyde en smukt forberedt kontinental morgenmad (mod et mindre gebyr), efter at have nydt en fredelig og god nats søvn i en af vores 16 unikke værelser.

Værelser og Service

Elma Hotel Gruppen er stolte af at sige, at Hotel Antica Casa Carettoni, Venedig, er blevet smukt indrettet og møbleret i en elegant og underspillet stil, der synes at formidle fred og tilfredshed. Hvert værelse er indrettet med stilfulde møbler af træ, som er i perfekt kontrast til de fine mosaikker til stede på værelserne.

Ud over den tidløse enkelhed og smag af indretningen som værelserne formidler, er der også de mange moderne bekvemmeligheder, man kan forvente af et 3-stjernet venetiansk hotel, herunder:

• privat en-suite badeværelse med kraftfuld bruser( samt nogle med hydro-massage jacuzzi brusebad ) plus en hårtørrer.
• air condition og varme
• TV
• minibar
• højhastigheds internet adgang
• telefon
• pengeskab

Placering

Map
 

Som om vores lokaler og faciliteter til sådan en lav pris ikke var nok til at lokke dig, er vores placering perfekt, da vi er placeret på Lista di Spagna i det populære Cannaregio distrikte berømt for sin arkitektur og livlig atmosfære. Faktisk er Lista di Spagna et perfekt sted, hvorfra du kan basere dine rejse i og omkring den storslåede by Venedig. Kendt som 'Gateway til Venedig', er Lista di Spagna, en af de mest identificerbare og attraktive dele af byen, der løber øst fra Hovedbanegård, Santa Lucia, der er kun en meget kort gåtur fra vores hotel. 

Det betyder, at gæster har let adgang til og fra lufthavnen og til andre dele af Italien, og den nærliggende Piazzale Roma - transport hub i Venedig - er også inden for nem gåafstand. Faktisk er Hotel Antica Casa Carettoni inden for rækkevidde af alle Venedigs smukkeste seværdigheder og steder af kulturel betydning, herunder Rialtobroen, Sukkenes Bro, Markuspladsen, Ponte degli Scalzi og Canal Grande.

   

Reservations

For dem, der ønsker at opleve Venedig og en ferie for livet, men til enoverkommelig pris der ikke sjusker med kvaliteten, book I dag på Hotel Antica Casa Carettoni eller paa hvilken af vores Elma hoteller.

Det etos Elma Hotel Grouppen tilbyder er stor professionel service i et mindre, mere intimt miljø og vores højt uddannede, flersprogede personale er ivrige efter at sikre, at alle dine behov bliver tilgodeset, og at gæsterne føler sig velkommen og godt passet på.

Hvorfor ikke lære mere om vores perfekte beliggenhed på vores placering side

 
Hotel Antica Casa Carettoni Venedig
Lista di Spagna, 130 30121 Cannaregio Venedig, Italien | P.IVA 02335750283

Credit Cards Accepted

Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af: Fisheyes Ltd | Privacy Policy